Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Utopier

Område: Sandviken
Kategori: Film & Teater
Datum: Onsdag 11 apr 2018

Från 75 SEK

En kanin, en räv och en vargdrakhäst möts på ett Furrykonvent någonstans i Sverige. De tre ska göra en show ihop, men börjar genast drömma om en bättre värld. Föreställningen är en del av Drömmar och Demokrati - Folkteatern Gävleborgs turnerande scenkonstfestival under valåret 2018!

Att vara Furry är för dem en motståndshandling mot vuxenvärldens konformitet, en kreativ och färgsprakande eskapism från vardagens realism, jobb och karriär. Genom att klä sig i en djurkostym får en Furry makten att skapa sin egen kropp och sitt uttryck, bortom de förväntningar och fördomar som kopplas till kroppen under kostymen. Kön, ålder och färg spelar mindre roll. Furrykonventet är alltså en plats där det är tillåtet att vara någon annan, eller sig själv. Det är en plats där vargar kan borsta kaniners päls.

Utopier undersöker vårt beroende av varandra och vad som händer när våra ideologier möts och kolliderar, när din utopi är min dystopi. Men där vi ändå tillåts tänka stort.

Föreställningen Utopier är en del av Drömmar och Demokrati - Folkteatern Gävleborgs turnerande scenkonstfestival under valåret 2018!

Utopier kommer att ges för en del högstadieklasser i Sandvikens kommun under v. 15. Denna föreställning är en kvällsvisning och öppen för offentligheten!
Från 13 år.

FÖRFURRY på Trampolin!
Kom och mingla, förbered dig och peppa inför Folkteaterns föreställning Utopier. En föreställning om tre personer som träffas på ett furrykonvent. Vi inspireras av furry-temat i föreställningen och för en kväll skapar vi våra egna fursonas, djurkaraktärer med människoattribut. Till vår hjälp har vi smink, fluffiga öron och vår kreativitet, bara fantasin sätter gränserna.
Dag: Onsdag 11/4 Tid: 17.00-18.15 Plats: Trampolin Ålder: 13-18 år

OBS! Föranmälan senast fredagen den 6/4 till katarina.a.eriksson@edu.sandviken.se

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Apr
Onsdag 11 apr 2018 18:30 - 19:30 Kulturcentrum/Musikverket

Snabbfakta

Prisinformation
Entré: 75 kr. inkl. serviceavgift

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 26-279700
Kontaktperson
Kulturcentrums reception

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC  

Länkar

Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,9 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 17,7 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,1 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 11 apr 2018 18:30 - 19:30 @ Kulturcentrum/Musikverket
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7