Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Svartanatt, Second Sun och Steamroller.

Område: Sandviken
Kategori: Konsert
Datum: Fredag 23 mar 2018

Från 100 SEK

Nu kör vi årets första spelning på kungen!

Datum: 23/3
Insläpp: kl 20.00
Entre: 100/120kr medlem/ickemedlem

Kom på en rolig kväll med oss och dessa tre fantastiska fina band som har lokala kopplingar på olika sätt.

SVARTANATT - är ett svenskt rockband som bildades i Stockholm 2014. Bandet släppte sin debutsingel Demon under 2015 och snacket om bandet växte snabbt. Svartanatt var redan från början vad som ryktas vara en av de bästa liveakter från Stockholms rock-scen. De gick snabbt från att vara ett litet lokalt band som spelade på små smutsiga barer till högre mark. Med lanseringen av deras självbetitlade debutalbum, Svartanatt fick de massor av beröm från hela världen, och även om bandet sålt ut albumet snabbt är deras ögon och mål alltid långt borta i horisonten. Bandet tar varje steg framåt och beger sig ut på Europaturné med det kanadensiska bandet Spell då de släpper deras andra album ”Starry Eagle Eye” den 2:a Mars.

SECOND SUN - Second Sun bildades på nyårsafton 2010 sittandes på ett hallgolv, spelandes gamla Pentagram-låtar och skrikandes "VI SKA HA ETT BAND SOM LÅTER FAN EXAKT SÅ HÄR!" Så blev det inte riktigt. De började skriva låtar och det som kom ut var nåt slags Hawkwind möter Camel plus tidiga Judas Priest plus olika slags folkmusikmelodier och texter på svenska om hur det är att leva ett hårdare liv än vad man egentligen klarar av. De skaffade fler medlemmar och blev ett liveband, fler låtar om allsköns elände skrevs och de spelade här och där. De släppte en singel, bytte medlemmar och spelade lite till. Senaste halvåret har de jobbat på nya låtar och hittat en ny gitarrist, och släppte häromveckan sin senaste singel: Noll Respekt.

STEAMROLLER - har funnits sedan 2016 och bildades med drömmen om skapa schyssta licks och heta riffs a’la ”12 bast, in i repan, dra upp stärkarn’ och lira högljud röck!” Med influenser från grupper som Heart, Deep Purple, Mothers Finest och Graveyard blev resultatet en riffig Ångvälts-Rock med inslag av blues och soul. Bered er på att bli överkörda!
Bandet består av Veronica Arvidsson – trummor, Erika Parmsund – bas, Tove Paulin – Gitarr, Zubaida Solid - klav & sångArrangemanget produceras i samarbete med Studiefrämjandet

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Mar
Fredag 23 mar 2018 20:00 - 23:30 Kungen - Back Beat Bolaget

Snabbfakta

Prisinformation
100/120kr medlem/icke medlem

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,9 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 18,5 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,1 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 23 mar 2018 20:00 - 23:30 @ Kungen - Back Beat Bolaget
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7