Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

LIVE: Kronofogden, Fru Dörr, Odengatan 1B

Område: Sandviken
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 5 maj 2018

BACK BEAT BOLAGET PRESENTERAR
EN EPISK AFTON

Insläpp 20.00.

KRONOFOGDEN (HUDIKSVALL)

Kronofogden är troligtvis nästa band som kommer att namedroppas nånstans på Nissepedias "Punk i Hudik"-relaterade sidor. Detta säger väl allt?!


ODENGATAN 1B (TROLLHÄTTAN / GÄVLE)

Vad hade hänt om Annika "Säkert!" Norlin åkt till New York på 00-talet och bjudit The Moldy Peaches på folköl och chipsmackor, för att sen gömma sig i ett misskött nunnekloster med Röda Bönor som andliga och musikaliska mentorer? Jo, någonstans på vägen hade Odengatan 1B uppstått fast nu kanske processen istället tog sin början när barndomsvännerna Karolina Dahl och Isabelle Gustafsson bodde tillsammans på just Odengatan 1B i Sandviken under sin gymnasietid. Nu, 10 år efter gymnasieavslut, kommer alltså Karro och Bells tillbaka till Sandviken och uppträder live här i stan för första gången, en av de sista "Hammargymnasietbanden" från 00-talet. Förvänta dig glitter, lo-fi och kompis-socialrealistiska låtar med äkthet, värme och knutna nävar!


FRU DÖRR (UMEÅ)

"Norrbottens himmel så vacker och blå
bombplanens avgaser färgar den grå"

Är det sant!? Jo, det kan du skriva opp, inget krångel, bara ös; vi får finbesök från Umeås anrika punkscen i form av "illbattingarna" i Fru dörr! Sådärja! Kom och sjung med i deras vildsinta texter , kantade med fina stråk av dystopisk svärta. Klassiskt sound som ändå känns helt nytt och knäckebröds-frasigt! Ett absolut oumbärligt band, så komsi komsi och rys av välbehag och ta med dansskorna och kalas-strumporna så kängnävar vi in våren tillsammans med dessa rutinerade jeansväst-experter!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Maj
Lördag 5 maj 2018 20:00 - 23:00 Kungen - Back Beat Bolaget

Länkar

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 8,4 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,1 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,9 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 5 maj 2018 20:00 - 23:00 @ Kungen - Back Beat Bolaget
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7