Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

BÖG IN BOX

Område: Gävle
Arena/Plats: Söders Källa
Kategori: Evenemang, Musik & Underhållning, Show
Datum: Fredag 17 aug 2018
100-250

Från 100 SEK

Hur ska man kunna hitta den stora kärleken på cyberspace eller via appar? Måste man gå ut på krogen eller är det så att den enda utvägen att hitta någon är att gifta sig i TV? Måste det vara en politisk handling att hålla sin älskade i handen? Och vad är det egentligen vi längtar efter?

Med hjälp av musik, imitationer och komik försöker skådespelaren Magnus Carlsson få svar på dessa frågor när han skärskådar dejtingdjungeln och homonormen på ett uppfriskande sätt. BÖG IN BOX är en berusande humorshow om den desperata jakten på kärlek.

Magnus blev omåttligt populär efter att ha varit en av deltagarna i SVT's Gift vid första ögonkastet under våren. Han är en mångsysslare och medverkat i en rad musikaler, shower och komedier runt om i landet. På senare år har han varit konferencier och allsångsledare på en rad Pridefestivaler i bland annat Malmö och Köpenhamn och där varvat sång, komik och inte minst imitationer av kända svenska kvinnor.

För dig som köper matbiljett serveras maten 18.00. Showen startar 19.30. Föreställningen pågår i cirka 1 timme och 20 minuter.

Act & Art är ett modernt och kvalitativt företag inom upplevelser med sitt fäste i Gävle. Våra föreställningar inom musikal, show och komedi är spektakulära och överraskande. Vi producerar både nyskrivet och redan kända verk men gemensamt är att de speglar samhället på ett underhållande sätt. Teman som HBTQ och genus är vanligt förekommande i våra produktioner. Föreställningarna produceras på scener i Gävle eller på turné.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Aug
Fredag 17 aug 2018 18:00 - 21:30 Söders Källa

Snabbfakta

Prisinformation
Barbiljett: 80 kronor (exkl. serviceavgift) Mat- & entrébiljett: 230 kronor (exkl. serviceavgift) Köper du biljett på dörren kostar den 100 kronor.

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 733305939
Arrangör e-post
info@act-art.se
Kontaktperson
Magnus Carlsson
E-post
magnus.carlsson@act-art.se
Åldersgräns
15

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Allergianpassat Rökfritt

Länkar

Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 596 meter
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 809 meter
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 737 meter
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 17 aug 2018 18:00 - 21:30 @ Söders Källa
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7