Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Vojd Hypnos och Mysik på Kungen

Område: Sandviken
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 18 aug 2018

Sensommarens höjdpunkt på Kungen!

VOJD
En resa genom mörkret in i tomrummet. Bandet Black Trip går numera under namnet Vojd och de är tillbaka med sin tredje skiva The Outer Ocean. Gränserna tänjs åt alla håll, från drömsk stillsamhet till energifyllt punk-stök, för att slutligen samlas i ett och samma hårdrockspaket. Till skillnad från föregående album så är The outer Ocean inspelad och producerad av bandet själva.

HYPNOS
Hårdrocksbandet från Göteborg återvänder till Kungen en andra gång! Denna gång med ny sångare – Linus Johansson och deras purfärska studio-live-skiva ”GBG session”! En skiva som levererar intensiteten av en live-spelning!

MYSTIK
Heavy metal från Stockholm! Nystartade och redo att besöka Kungen för första gången! De har redan hunnit med att spela på Muskelrock och innan besöket på Kungen kan en se dem på Gefle Metalfest.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Aug
Lördag 18 aug 2018 20:00 - 23:00 Kungen - Back Beat Bolaget

Snabbfakta

Prisinformation
100/120 Medlem/icke medlem

Kontaktinformation

Arrangör e-post
info@backbeatbolaget.se

Länkar

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 896 meter
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,1 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,9 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 18 aug 2018 20:00 - 23:00 @ Kungen - Back Beat Bolaget
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7