Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

A Date With Elvis - Under The Blue Moon Tour

Område: Järbo
Arena/Plats: Järbo Folkets hus
Kategori: Konsert
Datum: Söndag 14 okt 2018

En elegant och ärlig hyllning till den största artisten i modern musikhistoria med John Lindberg, Stefan Nykvist, Chris Bergström, Olle Tjern och Peter Fröbom.

Den nu omtalade och erkänt mest ärliga hyllningen i landet till Elvis Presley tuffar nu vidare till ny destination. Efter snart 5 år på nacken har de fem vännerna från att kläckt idéen som en kul grej till att spelat för utsålda hus nu bestämt sig för att uppdatera showen med nya alster ur Elvis Presleys ständigt aktuella katalog. Turnéer har bytt av varandra och i våras sattes det upp ett knippe succéfyllda föreställningar på Klockargården i Tällberg.
En stark respons och efterfrågan efter mer från publik runt om i landet gör att ensemblen vill forsätta att gladeligen med finkänsla försöka krydda showen till det bästa för att ge lyssnaren en fin och sann tisdresa genom Elvis låtskatt."

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Okt
Söndag 14 okt 2018 17:00 - 19:00 Järbo Folkets hus

Snabbfakta

Prisinformation
Entré inkl. fika vuxen 200:- , barn upp till 12 år 130.-. Info//Förköp 0707830830 eller förköp på Sandvikenboendets exp. Kungsforsvägen 25.

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 70-783 08 30

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Barnvänligt  

Länkar

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 14,4 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 14,2 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 12,7 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 14 okt 2018 17:00 - 19:00 @ Järbo Folkets hus
OK

Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7