Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Samtalsstöd

Adress: Skommarstensvägen 31, 81241 Gästrike-Hammarby Visa karta

Adress: Skommarstensvägen 31, 81241 Gästrike-Hammarby

Alla svaren ligger (bara) i dig själv, jag kan hjälpa dig med reflektion och vägledning att hitta dessa :-)

Jag finns med det för dig som du vill att jag ska finnas med.
Jag kan "bara" lyssna och ge dig möjlighet att släppa ut dina känslor.
Om så önskas hjälper jag dig med reflektion och vägledning. Alla svaren ligger (bara) i dig själv, jag kan vägleda dig att hitta dessa :-)

Hos mig får du aldrig kritik, men däremot annat som kunde hjälpa dig att må bättre: tid att lyssna, stöd, omtanke, empati, kramar. Jag hjälper dig att lyssna på ditt hjärta....
Jag känner en djup längtan efter att få dig och alla människor må (psykiskt) bra!

Jag är 43, gift mama till en biologisk pojke och familjehemsplacerade barn, är utbildad socialpedagog, har bott och verkat i olika länder (Tyskland, Kanada, Sverige) på olika arbetsplatser och med olika människor. Livet är min viktigaste läromästare :-)
Jag är varken psykolog eller psykoterapeut. Vid allvarliga psykiska problem får du söka hjälp hos dessa.

Samtalet äger rum på vår husflotte med fantastiskt utsikt över sjön, om önskad även på soldäcket på flotten. Eller vid lägerelden utomhus eller i tipi tältet. Om du önskar lägereld (även i tipitältet) får du säga det innan du kommer :-)

Efter samtalet tar slut får du gärna stanna kvar på flotten för dig själv och känna efter om du vill. Jag brukar boka samtalen med minst 1 timme mellanrum för att kunna ge dig denna möjlighet.

Du är så välkommen :-)

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 20,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en mötesplats för alla sinnen. Förutom att vara rankat som landets 10:e bästa hotell (Tripadvisor) med prisbelönt restaurang så bjuder Högbo på en mängd aktiviteter för alla smaker. Här finns 27 håls golfbana, 15 MTB leder, fina promenadstråk, kanoting, skidspår m.m. Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 15,3 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 32,4 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7297.cbischannel-19683.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7