Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Strand Restaurangen

Adress: Storsjövägen 1, 810 22 Årsunda Visa karta

Adress: Storsjövägen 1, 810 22 Årsunda

Strand Restaurangen är belägen på Strandbaden – Gästriklands riviera

Strand Restaurangen drivs som restaurang, bar, pizzeria och strandklubb med fullständiga rättigheter. Varma sommardagar tänder vi grillen och dukar upp vår populära grillbuffé.

I vår restaurang med utsikt över Storsjön serverar vi upp till 80 personer från vår vällagade A´la Carte meny alternativt vår generösa pizza meny. Under sommartid utökar vi med 150 platser då vi öppnar vår uteservering.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 17 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 9,9 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 11 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7