Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Reiki energi healing

Adress: Skommarstensvägen 31, 812 41 Gästrike-Hammarby Visa karta

Adress: Skommarstensvägen 31, 812 41 Gästrike-Hammarby

Reiki aktiverar dina naturliga självläkningskrafter, den balanserar kroppen, anden och själen.

Reiki är en läknings"metod" som återupptäcktes av japanen Mikao Usui i slutet av nittonhundratalet. Ordet "rei-ki" betyder "universell energi". Läkning sker genom händerna som är kanalen för energin.
Universumet dvs allt runt omkring oss är fylld av ändlös (livs) energi. Det är denna universella kraft och energikällan som håller oss vid liv. Reiki är denna naturliga livsenergi och den flyter kraftfullt och koncentrerad genom händerna av Reiki "kanalen" (människan) och det är människan som ger dig Reiki.

Reiki aktiverar dina naturliga självläkningskrafter, den balanserar kroppen, anden och själen.
Men den ersätter ingen läkare. Och Reiki givaren (kanalen/människan) får aldrig lova eller garantera läkning eftersom Reiki energin är av högre intelligens än kanalen. Det kan vara så att det krävs för utvecklingen av Reiki mottagaren att ha kvar ett lidande. Men i sådana fall lättar Reiki lidandet.

Reiki är djupt avslappnande och harmoniserande.
Reiki är kärlek.
Reiki kommer från gud.

Du får motta Reiki på vår husflotte med underbar utsikt över sjön.

Efter du har tagit emot Reiki får du gärna stanna kvar på flotten för dig själv och känna efter om du vill. Jag brukar boka behandlingarna med minst 1 timme mellanrum för att kunna ge dig denna möjlighet.

Du är så välkommen :-)

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 20,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 32,4 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 15,3 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7