Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Madame Nyberg

Adress: Valbovägen 181 Valbo Visa karta

Adress: Valbovägen 181 Valbo

Madame Nyberg finns i Valbo mellan Gävle och Sandviken. Här hittar du heminredning och kök av hög klass.

Jag heter Anna-Lena. Har en liten butik i Valbo som heter just Madame Nyberg. I huset har det tidigare varit ett handelshus i nästan 100år. Här kunde man då köpa nästan vad som helst. Lite som Valbo´s Harrod´s ;) Det hette då KA Nyberg och därav namnet på min butik. Jag säljer kök, gamla och nya möbler, heminredning, kläder, skor, tvål, ljus och å lite annat smått och gott

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 7,2 km
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 4,5 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 7,6 km
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7