Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Sverige - Frankrike i dubbellandskamp

Herrlandslaget i futsal ska spela säsongens två första landskamper i Gävle. I Gavlehovshallen - Alfahallen, kommer Frankrike att stå för motståndet i två träningslandskamper. Första matchen spelas tisdag 25 september och returmötet äger rum onsdag 26 september.Dubbelmötet med Frankrike blir också början på Sveriges förberedelser inför VM-kvalet som startar i januari nästa år.

Ta chansen att uppleva, enligt FIFA och UEFA, en av världens snabbast växande sporter på plats i Gavlehovshallen!Du kan välja att köpa biljett till en av matcherna eller till ett paketpris köpa biljett till båda matcherna.Ett meddelande från arrangören:Kunden förbinder sig att följa gällande ordnings- och säkerhetsregler. Berusade personer äger ej tillträde till arenan. Det är förbjudet att till arenan medföra föremål som kan tillfoga annan person skada. Flaskor och burkar får inte medföras till arenan. Ljud- och bild- inspelningsutrustning får inte medföras till arenan. Biljettinnehavare kan av arrangören bli visiterade i samband med tillträdet till arenan. Sedan tilltrade till anläggningen ägt rum utgår ingen ersättning, om tillställningen ej kan genomföras. Köpt biljett återlöses ej. 

Visa mer

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7