Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Lilla Ei

Adress: Storgatan 22 C, 811 34 Sandviken Visa karta

Adress: Storgatan 22 C, 811 34 Sandviken

En medveten butik med ekologiska och giftfria artiklar till hela familjen, samt secondhand kläder till barn och dam

Hos Lilla Ei hittar du ekologiska och giftfria artiklar till hela familjen. Leksaker, kläder och hushållsartiklar. Här hittar du även fina secondhand kläder för barn och dam.
Till Lilla Ei kan du även lämna in dina begagnade barn- och damkläder för försäljning och för varje såld vara erhåller du då 40% av vinsten.

Klimatsmart, giftfri och hållbar shopping!

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 246 meter
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 5,9 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 17,5 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7