Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Vandra i Gästrikland

Visa karta

Välkommen ut på Gästrikeleden - en 270 km lång vandringsled runt Gästrikland med anslutnings-och tvärleder.

Det lilla landskapet i södra Norrland med huvudorterna Gävle, Sandviken, Hofors och Ockelbo är värt ett besök för den som söker natur- och kulturupplevelser.

Ett sätt att uppleva landskapet är att vandra Gästrikeleden eller cykla den, där så är lämpligt. Gästrikland visar här upp en varierande flora och fauna, mäktiga skogar och ett rikt kulturhistoriskt arv präglat sedan medeltiden av järn- och skogsbruk.

Kartor och information finns att hämta på hemsidan www.vandra-gestrikland.se.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 3,3 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 2,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 16,5 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7