Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Valbo Flygklubb

Adress: Rörberg Gävle Datum: Tisdag 25 okt 2016 - onsdag 12 dec 2018 Visa karta

Adress: Rörberg Gävle

Ta en provlektion i flygning eller en flygtur som "provpilot".

Först en kort genomgång om flygverksamhet och säkerhet. Sedan är det dags för "provpiloten" och flygläraren att ta plats i det tvåsitsiga motorsegelflygplanet. Ni taxar ut på startbanan och ställer upp mot vinden. När det är klart för start drar ni på med full gas. Snart är ni i luften och har en fantastisk utsikt över omgivningarna. Om "provpiloten" vill prova på att spaka själv, går det naturligtvis att ordna.

Detta är en mycket uppskattad present, både för jubilaren och medföljande gratulanter. Under sommarsäsongen finns möjlighet att fika i vår klubbstuga som ligger i anslutning till landningsbanan på Gestrike Airport/Rörbergs flygplats. Även större arrangemang med till exempel företagsflygningar kan ordnas.

Show more

Tillfällen

Datum    
13 Dec
Onsdag 13 dec 2017
14 Dec
Torsdag 14 dec 2017
15 Dec
Fredag 15 dec 2017
16 Dec
Lördag 16 dec 2017

Om denna aktivitet

Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 10,8 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 11,7 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 11,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7