Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Högbo Qvarn - café

Adress: Daniel Tilas Väg, 811 92 SANDVIKEN Visa karta

Adress: Daniel Tilas Väg, 811 92 SANDVIKEN

Välkommen till idylliska Högbo Qvarn i Högbo Bruk där vi har både café och restaurang. Vi har både fullständiga rättigheter och ett stort utbud av glass och goda bakverk.

Högbo Qvarn ligger mellan två vattenkanaler. Du ackompanjeras av fågelkvitter och fiskplask när du sitter vid någon av våra uteserveringar och njuta av en kopp kaffe tillsammans med något bakverk eller en rejäl bägare med glass. Vi har mjukglass och 24 sorters kulglass.

Vid eventuellt regn har vi fyra olika matsalar inomhus. två i sutteräng, en i entré- och en på vindsvåningen. Totalt kan man sitta 147 personer inne och ungefär 150 personer på våra två uteserveringar.
Man kan nå båda etagerna med rullstol. Till vinden kommer man via en vanlig trappa. Vinden kan även användas som mötes- eller konferensrum.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 26-247220
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Öppet fr.o.m. Påskhelgen och över sommaren. Dagar och tider se: http://hogboqvarn.se/News/160/Valkommen-till-Hogbo-Qvarn
 • Faciliteter
  Fullständiga rättigheter Barnvänligt
 • Mat & Dryck på plats
  Fullständiga rättigheter
 • Länkar
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 5,5 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 7 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 566 meter
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7