Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Högbo Qvarn - restaurang

Adress: Daniel Tilas Väg, 811 92 SANDVIKEN Visa karta

Adress: Daniel Tilas Väg, 811 92 SANDVIKEN

Högbo Qvarn ligger mellan två vattenkanaler. Välkommen till idylliska Högbo där vi har både café och restaurang. Vi har både fullständiga rättigheter och ett stort utbud av glass och goda bakverk.

Klassisk sommarmeny att välja goda maträtter från. Välj att sitta vid någon av uteserveringarna och njut av den vackra omgivningen ackompanjerad av porlande vatten, fågelkvitter och fiskplask från Högboån. Minigolfbanan kan beskådas från den nedre uteserveringen. Lekparken och Smådjursparken med kaniner, getter, vaktelhöns, vanliga hönor och tuppar och andra olika fågelsorter och ligger alldeles i närheten av restaurangen.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 26-247220
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Öppet fr.o.m. Påskhelgen och över sommaren. Dagar och tider se: http://hogboqvarn.se/News/160/Valkommen-till-Hogbo-Qvarn
 • Faciliteter
  Fullständiga rättigheter Barnvänligt
 • Mat & Dryck på plats
  Fullständiga rättigheter
 • Länkar
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 14,9 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 566 meter
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 5,5 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7