Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Högskolan i Gävle - Konferens

Adress: Kungsbäcksvägen 47 , 801 76 Gävle Visa karta

Adress: Kungsbäcksvägen 47 , 801 76 Gävle

På Högskolan i Gävle möts studenter, lärare och forskare i en vacker och kreativ miljö. När utrymme finns, utanför vår ordinarie verksamhet, erbjuder vi våra lokaler till extern uthyrning.

Kapacitet
Antal konferensrum: stort antal
Största konferensrummet: 400

En annorlunda möjlighet för den som vill ha en konferens, ett kundmöte, en utbildningsdag eller bara göra ett studiebesök i en levande arbetsmiljö där man får vara beredd att samsas med cirka 12 000 studenter. Högskolan är belägen i en härlig miljö alldeles intill Gavleån och Boulognerskogen och på bekvämt promenadavstånd till centrum och stadens hotell.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 1,8 km
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 1,4 km
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 1,7 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7