Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Harnäsbadet

Visa karta

Föreningsskött insjöbad med trampoliner på en och tre meter, hopptorn upp till 10 meter, beachvolleybollplan och stora gräsytor för solning och lek. Kiosk med godis, läsk, glass, kaffe och smörgås. Grillplats.

Harnäs-Skutskärs Simsällskaps eget bad som drivs av simmare, föräldrar och ledare i sjön Trösken i Furuvik. Öppet sommartid när vädret tillåter. Hopptorn på 3,5 m, 7,5 m och 10 m. Entré 20 kronor för alla från skolålder och uppåt. Sommaren 2017 kommer badet att öppna efter midsommar, då med en utökad parkeringsyta för bilar. Bommen hålls öppen mellan 9 och 21.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 11,3 km
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 11,4 km
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Hotell

Nya Engeltofta Sea Lodge hotell

Avstånd: 9,5 km
För dig som vill bo bekvämt, få tid till att odla dina intressen, ta det lugnt och njuta av livet. På Engeltofta är det nära till allt. Nära till hav, skog och arenorna. Närhet till restaurang och café öppet sommartid.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7