Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Årsunda Viking - grupp och företag

Adress: Årsundavägen 899, 810 22 Årsunda Visa karta

Adress: Årsundavägen 899, 810 22 Årsunda

Vi anordnar gillen/event/bröllopsfester etc för företag och privata grupper i en unik miljö.

Välkommen till vikingagården Årsjögård i Årsunda för att uppleva ett gästabud som det kan ha gestaltat sig för tusen år sedan!

Vi skräddarsyr vikingatida gästabud för företag, föreningar och privata grupper. Vare sig det gäller firmafest, möhippa, kick-off eller 50-årskalas kan vi utlova den där speciella upplevelsen och känslan som bara infinner sig på en äkta vikingagård.

Inled kvällen med kamper och lekar, eller kanske hantverk. Mät styrka, list och skicklighet i ädel tävlan och sätt äran på prov! Hunger och törst stillas sedan i långhusets festsal i en unik och fascinerande miljö.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 10,6 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 9,6 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 16,6 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7