Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Folkets Hus - Sandviken Konferens Möten

Adress: Köpmangatan 5-7, 811 39 Sandviken Visa karta

Adress: Köpmangatan 5-7, 811 39 Sandviken

Folkets Hus är den självklara mötesplatsen i centrala Sandviken. Vi har ett flertal lokaler att erbjuda för möten, utbildningar och konferenser.

Vi har möjligheter att ta emot arrangemang med allt från några få deltagare upp till över 400 personer.

Antal konferensrum: 9
Största konferensrummet: 456
Restaurangkapacitet: 600

Folkets hus – en del av Kulturcentrum

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 26-279727
 • E-post
 • Webbsida
 • Länk 1
 • Öppettider
  Måndag- Fredag 08.00-17.00 Receptionen öppnar kl.09.00
 • Faciliteter
  Handikappanpassat Rökfritt WC
 • Mat & Dryck på plats
  Restaurang
 • Prisinformation
  Heldagskonferens 385 kr/pers Förmiddagsfikabuffé 2-rätters konferensbuffé, lättöl/mineralvatten, salladsbuffé, bröd, kaffe och dessert Frukt, vatten, kaffe och godis i anslutning till lokalen Eftermiddagsfikabuffé Block och pennor Lokalhyra Halvdagskonferens 278 kr/pers Fikabuffé antingen för-eller eftermiddag 2-rätters konferensbuffé, lättöl, mineralvatten, salladsbuffé, bröd, kaffe och dessert Frukt, vatten, kaffe och godis i anslutning till lokalen Block och pennor Lokalhyra
 • Länkar
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,1 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,8 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 121 meter
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7