Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Högbo Herrgårdar - Konferens

Adress: Hans Hiertas väg 8, 811 92 Sandviken Visa karta

Adress: Hans Hiertas väg 8, 811 92 Sandviken

Dagskonferera med det förflutna och de fyra brukselementen.
4 lokaler
Största lokal, kapacitet: 60 personer
3 grupprum

Möten med det förflutna.
Högbo Herrgårdar bjuder in till möten i och med det förflutna. Här får ni, förutom tillgång till otroliga omgivningar och lokaler, möjlighet att lära er bruka de fyra elementen, precis som man gjorde för flera hundra år sedan. Förutsättningarna för ett lyckat möte är lika gynnsamma som de naturliga resurserna. Frågan är om ni har vad som krävs för att tämja Moder Jords krafter?

Välkommen till Högbo Herrgårdar – ett möte med historien och de fyra brukselementen.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 5,8 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 369 meter
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 7,2 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7