Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Upplev en annorlunda skärgårds konferens med boende!

Adress: Heden 74, 81740 Bergby

Adress: Heden 74, 81740 Bergby

Konferens/Teambuilding och boende i en gammaldags och vacker miljö alldeles intill havet men ändå endast 30 minuter från Gävle och 2 timmar frän Stockholm. Hamrånge har en fantastisk skärgård runt hörnet, lämpad för er skärgårdskonferens – en annorlunda konferens

Konferens/Teambuilding och boende i en gammaldags och vacker miljö alldeles intill havet men ändå endast 30 minuter från Gävle och 2 timmar frän Stockholm. Hamrånge har en fantastisk skärgård runt hörnet, lämpad för er skärgårdskonferens – en annorlunda konferens på en privat ö. Man behöver inte åka långt för att uppleva något nytt.

I en inspirerande skärgårdsmiljö erbjuder vi en rad olika alternativ för er skärgårdskonferens, från övernattning i Hedenstugan B&B Hotell till konferensmöjligheter på en egen ö i Norrsundets skärgård.

Incheckning kl 10:00 vid Hedenstugan B&B Hotel, efter kaffe/te med en bulle tar ni Taxibuss till Norrsundet, därifrån tar ni båten med fiskare Dennis Bergman till Tallharn. På ön erbjuds ni möjlighet till en unik konferensmiljö i enskildhet. I anslutning till lägret finns goda möjligheter till en rad olika aktiviteter bland annat Femkamp, paddla kanot, bastu och mys runt en öppen eld i en grillkåta.

Efter en heldag konferans åker ni med taxibuss tillbaka till Hedenstugan för en god natts sömn. Innan ni utvilade beger er hemåt avnjuter ni en härlig frukost.

Priserna för möten som arrangeras här inkluderar allt utom alkoholdrycker.
Middagen består av en fisktallrik från Bergmans delikatesser och avslutas med kaffe.

Bokning sker minst två veckor innan planerad konferans för garanterad medverkan. Undantag görs i mån av plats.

Antal deltagare
Upplevelsen är för min. 6 pers. och max. 18 pers.

Visa mer

Medborgarservice
026-24 00 00

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Stadshuset,
Odengatan 37

Turistcenter

Sandvikens turistcenter
026-24 13 80

Postadress
Sandvikens kommun
811 80 SANDVIKEN

Besöksadress
Folkets Hus
Köpmangatan 5-7