Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Besök Mackmyras destilleri i Mackmyra Whiskyby

Adress: Kolonnvägen 2, 802 67 Gävle Visa karta

Adress: Kolonnvägen 2, 802 67 Gävle

Besök Mackmyra Svensk Whiskys supermoderna destilleri och välfyllda whiskylager i Mackmyra Whiskyby eller boka in ett restaurangbesök med mat och dryck i whiskyns tecken. Vare sig du följer med på visning, ska äta i restaurangen eller bara tittar förbi för att prata lite whisky är du varmt välkommen till Mackmyra Whiskyby!

 

I Mackmyras destilleri i Västra Kungsbäck strax utanför Gävle kan du på nära håll se, dofta och känna hur svensk whisky tillverkas. I Mackmyra Whiskyby hittar du alla produktionsdelar som krävs för att göra whisky: destilleri, lager, rökeri och mälteri. För att förgylla ditt besök i Mackmyra ännu mer erbjuder vi även mat och dryck i vår restaurang.

I vår shop i besökscentret kan du handla alkoholfria Mackmyra-produkter. Några av produkterna vi säljer är grillspån, Mackmyratröjor, provarglas, IPhoneskal och kepsar.

Whiskybytur:
Mackmyras guidade rundtur tar dig genom hela produktionen, från toppen av destilleriet, via jäskärl och kopparpannor till det välfyllda whiskylagret. Turen tar ca 90 minuter och kan bokas via Mackmyras hemsida, www.mackmyra.se/whiskybyn

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer (Bokning)
+46 26-541880
Telefonnummer
+46 26-541880
Arrangör e-post
Öppettider
se Mackmyras hemsida för aktuella öppettider
Faciliteter
Färdledare/guide Handikappanpassat WC
Mat & Dryck på plats
Restaurang
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 1 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 2,5 km
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 2,9 km
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core17, DB: , Controller: Todo, Action: showdetails

Kontakta turistcenter

Telefon: 026-24 13 80

Postadress: Sandvikens Kommun, 811 80 SANDVIKEN

Besöksadress: Folkets Hus, Köpmangatan 5-7

Följ oss på sociala medier